top of page

Despre noi

Soluția ta de încredere pentru igiena profesională

Inovam industria curățeniei prin dezvoltarea de sisteme complete și prin comercializarea produselor profesionale.

Misiunea noastră este de a deveni cea mai buna companie de igienă din țară, oferind un standard superior de igienă pentru toți partenerii noștri. Credem că igiena profesională este esențială pentru un mediu sănătos și prosper, iar noi suntem aici pentru a asigura că acest obiectiv este atins în fiecare locație și fiecare sector pe care îl deservim.

MCS Office

Valorile care

ne ghidează

Valorile noastre sunt profesionalismul, inovația, sustenabilitatea, responsabilitatea, dezvoltarea și îmbunătățirea continuă.

Aceste valori ne ghidează în eforturile noastre de a ne îmbunătăți procesele și de a deveni mai eficienți în operațiunile noastre.

 

De asemenea, ele ne determină să dezvoltăm noi sisteme care sunt mai bune pentru mediu și mai sigure pentru consumatori. Angajamentul nostru față de aceste valori ne ajută să creăm o lume mai bună pentru toată lumea.

MCS Headquarters

01

Creativitate

Transformăm creativitatea în soluții practice și personalizate pentru clienții noștri.

02

Calitate/Pret

Facem eforturi să asigurăm cel mai bun raport între calitate și preț din industrie.

03

Tehnicalitate

Avem o echipă tehnică proprie la nivel național pentru a asigura cea mai înaltă si rapidă performanță.

04

Diversitate

Portofoliul complet de produse ne oferă o gamă largă de soluții pentru fiecare nevoie în materie de igienă.

05

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este una dintre valorile noastre fundamentale și o tratăm cu cea mai mare seriozitate. Credem că sustenabilitatea nu este doar o necesitate economică, ci și o obligație morală.

06

Digitalizare

Suntem la curent cu cele mai noi tendințe în igienă și ne străduim să le integrăm în toate sistemele noastre pentru a putea oferi clienților noștri o experiență extraordinară.

Povestea noastră

Cu o experiență solidă în industria de curățenie, suntem mândri să vă spunem că am avut o contribuție semnificativă la nivelul acesteia în România.

 

În 2012, am introdus sistemul ProMop pentru prima dată în țară, aducând astfel o metodă nouă și inovatoare de curățare pentru clienții noștri. Doi ani mai târziu, aducem primul brand de biotehnologie comercializat în România, consolidându-ne poziția pe piață. În 2016, am dezvoltat un sistem de igienă pentru cel mai mare spa din țară, ceea ce ne-a consolidat reputația în industrie. Anul 2018 a fost marcat de intrarea în portofoliul nostru a primului detergent probiotic din țară și implementarea sistemului ProMop în Spitalul Sf. Constantin, acesta primind premiul de cel mai curat spital din Europa.

 

Ne angajăm să continuăm să oferim produse și servicii de calitate, inovatoare și prietenoase cu mediul, pentru a satisface cerințele clienților noștri.

Multi Cleaning System laundry

Director Financiar

Marius Costan

Director Operațional

Bogdan Dascălu

Director Național Vânzări

Sergiu Suciu

Technical Manager

Ion Dragonici

Product Manager

Lazăr Morar

Area Sales Manager

Călin Pop

Area Sales Manager

Cătălin Bertea

Area Sales Manager

Cristi Boca

Area Sales Manager

Bogdan Șandru

Senior Sales Representative

Ciprian Bădilă

Meet The Team

bottom of page