top of page

Serviciile noastre

Profesionalism și Trasabilitate în toate Serviciile oferite

În continuare, vă prezentăm lista cu serviciile noastre principale, pe care suntem mândri să le oferim cu profesionalism şi calitate. Ne-am specializat în furnizarea de sisteme complete de curăţenie pentru toate nevoile dumneavoastră, astfel încât putem satisface orice cerere de curăţenie, indiferent dacă aparţine categoriei de mai jos sau nu. Nu ezitați să ne contactați, echipa noastră dedicată de experți vă va ajuta cu cea mai mare plăcere.

01

Comercializare produse

Punerea la dispoziție a unei game largi de produse profesionale pentru curățenie și igienizarea afacerii dumneavoastră. De la detergenți și consumabile profesionale de hartie, la echipamente de carwash și laundry.

02

Consultanta

Incertitudinea cu privire la igiena afacerii dumneavoastră poate fi clarificată cu ajutorul nostru, noi vă putem oferi consultanță profesională în domeniul igienei și putem găsi împreună o soluție convenabilă pentru dumneavoastră.

03

Inchiriere echipamente

Vă oferim posibilitatea închirierii echipamentelor profesionale. Toate acestea includ și consultanța noastră, pentru a ne asigura că echipamentul ales este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

04

Spalare Textile

Oferim servicii de spălare profesională a textilelor, folosind cel mai performant sistem de trabilitate, astfel încât știm durata de viață a textilelor și nu le pierdem. Pentru serviciile noastre folosim produse ecologice și mașini de spălat de ultimă generație, garantând astfel o curățare eficientă și sigură pentru toate tipurile de textile. 

05

Service

Cu echipa noastră tehnică proprie, acoperim la nivel național orice nevoie din domeniul curățeniei și avem expertiză în a lucra cu orice echipament profesional de igienă.

06

Mentenanta

Oferim servicii de mentenanță profesională a echipamentelor de curățare, pentru a asigura performanță și eficiență maximă. Echipa noastră tehnică este la nivel național cu intervenție 24/7, oferind echipamente la schimb în perioada de service. 

bottom of page