top of page

La Multi Cleaning System, alegem cu grijă partenerii furnizori care împărtășesc angajamentul nostru pentru mediul înconjurător. Ei promovează sustenabilitatea și reduc impactul asupra mediului prin politici de reducere a emisiilor și utilizarea materiilor prime regenerabile.

 

Colaborăm cu acești parteneri pentru a furniza produse sustenabile și responsabile. Împreună, contribuim la un viitor mai bun pentru mediu.

Uite cum susținem sustenabilitatea în igienă

01

Lionsbot

Partenerii noștri de la Lionsbot și-au luat angajamentul să planteze câte 1 copac de mangrove și să doneze 15.288 L de apă pentru fiecare robot vândut.

Sustenabilitate Padure, Lionsbot
A Lionsbot cleaning robot version V3 Vac from Multi Cleaning System

02

Kiehl-Group

Își proiectează produsele astfel încât să aibă cât mai puțin impact asupra mediului și resurselor pe parcursul întregului lor ciclu de viață (inclusiv transport, utilizare și eliminare). De asemenea, ei și-au asumat angajamentul de a menține impactul asupra mediului și consumul de energie al produselor lor, producției, transportului și serviciilor cât mai redus posibil.

Panouri fotovoltaice, sustenabilitate

03

Fimap

A lansat un proiect de recuperare a deșeurilor de plastic și de transformare a acestora în resurse, efort recunoscut prin obținerea certificării ReMade in Italy. În plus, Fimap a obținut certificarea CFP - Systematic Approach conform reglementării ISO 14067: 2018, care se referă la metoda de calcul a cantității de CO2 emisă pe întregul ciclu de viață al produsului.

Sustenabilitate in cleaning

04

Pollet

Contribuie la un program din Uganda pentru compensarea emisiilor de CO², promovând accesul la sobe eficiente, și reduc consumul de lemn și cărbune cu 40%, contribuind astfel la reducerea defrișării. De asemenea, se mândresc cu o gamă largă de produse ecologice și probiotice, toate îndeplinind standardele de biodegradabilitate, cu 30% din materiile prime provenind din surse regenerabile.

Sustenabilitate Pollet, Uganda

05

Lucart

Au atins 'Climate Neutrality' pentru toate produsele lor EcoNatural de hârtie igienică și prosoape de hârtie fabricate începând cu anul 2021. Acest lucru înseamnă că emisiile de carbon generate de aceste produse au fost măsurate, reduse și compensate prin sprijinirea proiectelor de acțiune climatică, astfel încât impactul lor asupra mediului înconjurător să fie zero.

Lucart EcoNatural, sustenabilitate

Bun venit pe pagina noastră de sustenabilitate

Noi ne angajăm să jucăm un rol activ în protejarea mediului și în promovarea unei afaceri responsabile din punct de vedere ecologic

Ne străduim să avem o flotă cât mai mare de mașini hibride, reducând astfel emisiile de carbon și promovând mobilitatea ecologică. Ne străduim să fim o afacere sustenabilă și continuăm să căutăm noi modalități de a reduce impactul asupra mediului. Alătură-te călătoriei noastre către un viitor mai verde!

Sustenabilitate padure
bottom of page